четвер, 4 липня 2024 р.

Червневий творчий ретрит у "Контурі"

 Для кожного автора, - як юного, так і досвідченого, - літо - це чудова можливість повправлятися у письмі. Адже день тепер довший, та ще й наступили канікули, влітку багато активностей, що надихають. Наприклад, поїдки на море та пам'ятні місця, природа, спілкування з друзями і близькими, а якщо це помножити на звільнений від уроків час, то можна лише подякувати літу за його нескінченні дари для творчих!


Наша студія має традицію - кожного літа наші вихованці пишуть на конкурс "Творчі канікули", адже з його 7-еми номінаціями на вибір не написати вірш, есе або оповідання просто неможливо!

Маша Юдіна написала романтичне оповідання у номінацію "Безмежний світ моєї уяви". Багаторічна вихованка студії поставила у придуманій нею історії експеримент: написати атмосферний твір, в якому через описи, діалоги та різноманітні художні образи задіяти всі органи відчуття у читачів: запах, смак, нюх, звуки, доторк. Оскільки дія відбувається у кав'ярні, то це було досить просто зробити, якщо додати спостережливості і зусиль. А ще ми додали у замальовку "шосте" почуття - своєрідний секретний інгредієнт історії - і це, звісно, любов!


Аня Агачева завершила писати есе у номінацію "Моя майбутня професія". Ми намагалися водночас написати дуже особисту історію вибору фаху і дотриматися вимог, які ставить перед кожним автором цей жанр. Стоматолог? Програміст? Блогер? Художниця? Ось про які професії замислилася у творі дівчина. А якщо взяти її потяг до вигадування історій та письма, то вибір у талановитої студійки ведичезний. Побажаємо їй мудрого рішення та успіху в обраній професії!



Творчі канікули тривають. Попереду - ще два місяці продуктивної творчості, натхненного відпочинку та незабутніх вражень, які можуть восени і взимку стати основою майбутніх історій!

Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *