понеділок, 3 червня 2024 р.

Творчі канікули творчих дітей. Травневі зустрічі у "Контурі"

 Травень - місяць передчуття літа. Він є особливим для школярів, які чекають на канікули як на час і для відпочинку, і для творчості та саморозвитку.

Вихованці літературної студії "Контур" вирішили провести цей час із користю і почали писати оповідання, замальовки та есе на Всеукраїнський дитячий літературний конкурс "Творчі канікули".


Маша Аксьонова вподобала для себе номінацію "Безмежний світ моєї уяви" і написала оповідання "А ти лиш мрій", головна героїня кого є напрочуд сміливою та цілеспрямованою дівчинкою. Керівник студії Юлія Чернієнко під час заняття провела майстер-клас, в якому поділилася "секретами" редактури, які здатні зробити хороший твір ще кращим.


Аня Агачева вирішила написати есе Моя майбутня професія", в якому творчо досліджує, яку професію їй слід обрати - за покликом душі (стоматолог) чи ту, яку рекомендує тато (програмістка). Есе іще пишеться, тож ми із нетерпінням чеаємо на продовження цієї історії, щоб дізнатися про те, який вибір зробить героїня!


"Письмо як терапія" - такий контекст мали заняття з Марією Юдіною. Ми вчилися писати атмосферний твір, в якому через словесні образи, які задіюють всі п'ять органів відчуттів у читача, передано настрій історії і драматичний конфлікт між персонажами.

Творчі канікули успішно розпочато!

Привіт, літо і нові літературні вершини!

Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *