середу, 25 грудня 2019 р.

"Творчі канікули" контурівців

Відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули 2019». Як сповіщають новини НБУ,  з самісінького ранку до бібліотеки почали з’їжджатися гості з Вінницької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернівецької областей. Із Херсонщини на нагородження була запрошена ВІКТОРІЯ ВИХОДЦЕВА.


На переможців чекав сюрприз — квест-знайомство з Національною бібліотекою України для дітей «Магічна бібліотека». 

Щоб стати Академіками магічного слова переможці конкурсу повинні були пройти надскладні завдання в квест-грі «Магічна бібліотека», вибороти ключі, за допомогою яких відкрити «Скарбницю мудрості», де знайшли збірки з творами кращих учасників конкурсу «Творчі канікули — 2019». 

На сторінках цього нового видання, окрім оповідання Вікторії, є твори членів нашої студії МАРІЇ ЮДІНОЇ, ЕЛЬВІРИ МЕЛЬГУНОВОЇ.
Всі вони мають чимало перемог у різноманітних літературних конкурсах і публікації у збірниках, а Вікторія має на своєму “рахунку” оповідання на  сторінках журналу “Однокласник” (у №8 за 2018 рік). Тепер на авторських поличках у дівчат з’явиться поповнення.
Переможці отримали чималі бібліотечки у подарунок від НБУ для дітей і від давніх друзів і партнерів конкурсу Фонду «Рідна країна» Миколи Томенка та Олександра Федоренка. А також насолодилися святковим вбранням столиці





ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *