неділю, 10 січня 2016 р.

Art-зустріч, або Контур + Азарт

Сьогодні день видався не лише цікавим, але і продуктивним.

На гостину до «контурівців» завітали вихованці студії творчості «Art-Азарт». Саме вони стали співавторами студійної книжки «Мальовнича моя сторона», створивши симпатичні талановиті малюнки на віршований та прозовий доробок юних херсонських літераторів.


Наші гості пишалися з того, що не лише спробували себе в цікавій професії художника-ілюстратора, але і нарешті заслужено отримали перші «гонорари» – авторські екземпляри згаданої книжки.
Щоб налаштуватися на новий творчий рік, талановиті поети та художники виконали серію завдань на розвиток креативного мислення, уваги та уяви.
Зокрема, відбувся аукціон творчості: бібліотечні поети читали власні новенькі вірші, а гості-художники обирали ту чи іншу поезію за власним смаком, аби принагідно її проілюструвати.
Маша Юдіна читає вірші за себе та сестричку
Лада Шковрець готується до виступу
Віка Виходцева ділится з присутніми "Апельсиновою дружбою"
Анфіса Грудковська обговорює з ілюстраторкою свій вірш
Варто відзначити, що творче засідання обох студій відбулося за дружнім чаюванням, під час якого діти та дорослі обмінялися творчими планами на 2016 рік.

Для гостей заняття закінчилося пізнавальною екскурсією по бібліотеці, танцями з Х-боксом.
А для «контурівців» – написанням авторських колядок та щедрівок.
Бажаємо юним поетам та художникам творчих звершень та нових досягнень у році, який щойно прийшов, але вже покликав юні душі до радості творення.
Успіхів вам!

Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *