середу, 19 лютого 2014 р.

Дотик до чуда (фоторепортаж)



Учасники студії "Контур" – переможці конкурсу "Дотик до  чуда", що присвячений пам'яті  нашого земляка, чудового поета Анатолія Бахути – 18 лютого були на урочистій церемонії нагородження у новокаховській школі № 2, в якій навчався поет і яка зараз носить його ім'я.
Особливо вітаємо Анастасію Захарову. Вона посіла І місце у цьому конкурсі п’ять років тому, і стала лауреатом у цьому році.




Усі учасники свята: члени журі, організатори, спонсори, учасники гала-концерту, і, звісно, переможці номінацій конкурсу "Ілюстрація до творів А.Бахути", "Музика на вірші А.Бахути", "Художне читання творів А.Бахути", "Література" (власні твори за мотивами творів поета)



Щиро вітаємо Володимира Валька з І місцем (твір за мотивами "Хлопці діда здивували" було розміщено на блозі студії раніше):


Наші вітання Ладі Шкворець (ІІІ місце за твір "Кудлата історія" (також вже розміщений на блозі студії):

 ІІ місце у найдорослішій віковій категорії журі віддало Юлії Камінській. Вітаємо!  (твори шукайте на блозі студії)

Усі переможці отримали у подарунок новеньку книгу унікальних поєзій-мініатюр "Сталеві бризки", яка була написана Анатолієм Бахутой ще в 70-рокі минулого століття, але не була тоді надрукована, бо, як написано у рецензії, "не вистачає духу сучасності" - тобто в ній не було ані рядочка про "будівництво комунізму". Зараз книга звучить дуже сучасно!

Ще декілька фото без коментарів:








Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *