понеділок, 4 травня 2020 р.

Наші автори на Письменницькому Олімпі

У 2020 році відкритий літературний конкурс «ФантФест» відбувся вже сьомий раз. Його мета – розвиток творчих здібностей дітей та молоді у галузі красного слова. На розгляд журі, яке всі ці роки очолює знана письменниця, "Золотий автор України" Дара Корній, були представлені казки і оповідання, новели і уривки з великих творів, навіть вірші. Доволі реальні події в них поєднуються з фантазійними елементами.



Вже традиційно у конкурсі взяли участь  автори-початківці з багатьох міст і областей України: із Одеси і Кропивницького, Львова і Києва, Харкова і Сумів, Кривого Рогу і Дніпра; із Волинської, Рівненської, Донецької, Черкаської, Тернопільської, Полтавської областей.
Херсонська область була цьогоріч представлена учасниками із Каховки, Скадовська, Таврійська, із Білозерського, Великоолександрівського, Іванівського, Нововоронцовського, Новотроїцького, та Каланчацького районів.

У середній віковій групі  І місце посіла Вікторія Виходцева.


Згідно з Положенням конкурсу, окрім «суддівства» журі, на сайті Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки було організовано голосування за кращий твір. Дипломом «Вибір читачів» нагороджено Івана Завгороднього (210 голосів).

Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *