понеділок, 30 серпня 2021 р.

Ще одна серпнева перемога

 28 серпня, під час святкових заходів до дня міста Рівне, у Музеї бурштину громадська організація «ЛІТЕКО» разом із головним меценатом та громадським діячем Ігорем Хомичем провела урочисте нагородження переможців Всеукраїнського літературного конкурсу «Фантастичне Рівне. Історії та оповіді 2021».





Першу премію отримала МАРІЯ НЕСТЕРЕНКО. Твір юної письменниці був також удостоєний спеціальної відзнаки від рівненського депутатського корпусу «За найкращу ідею».




Після вручення дипломів, подарунків та премій було проведено театралізовану екскурсію-прогулянку містом Рівне. Тож у Марії і керівніці «Контуру» була нагода переконатися, що Рівне, якому вже понад тисячу років, дійсно фантастичне.  Наприклад, захоплює алея ковальського мистецтва «Металеве серце України».






 Роботи, які за оцінками журі були визнані найкращими, а таких виявилося 22, зведено в електронний збірник. Він розміщений в електронному каталозі Рівненської обласної наукової бібліотеки за посиланням: http://catalog.libr.rv.ua:81/cgi-bin/irbis64r_17/cgiirbis_64.exe?LNG=uk&S21CNR=10&S21STN=1&S21REF=5&C21COM=S&I21DBN=BDPT11&P21DBN=BDPT11&S21ALL=%3C.%3EDP=202108$%3C.%3E&S21FMT=fullwebr&Z21ID=

  Свої твори у цьому виданні можуть побачити, окрім, звісно, Марії, ще й Літвін
Ольга, Іван Завгородній, Олександра Проценко. Вони отримали дипломи, а студія - подяку за активну участь у конкурсі.

Отже, щорічний Всеукраїнський літературний конкурс «Фантастичне Рівне» дарує не лише емоції переможцям, а й мотивацію для продовження літературної діяльності з можливістю отримати грошову винагороду.

Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *