середу, 4 січня 2017 р.

"ФантФест" запрошує




Шановні друзі!

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки запрошує вас взяти участь у Четвертому відкритому літературному конкурсі для дітей та підлітків "ФантФест" та розмістити інформацію про його проведення на ваших ресурсах.

Посилання на текст Положення - http://www.library.kherson.ua/2017/fantfest.pdf


Інформація
про відкритий конкурс літературної творчості для дітей і молоді
«ФантФест»
Ідея проведення конкурсу у рамках Міжнародного фестивалю мистецтв "Гоголь-фентезі" імені Рудого Панька" виникла під час тривання Міжнародного конгресу фантастів "Загублений світ". Він проходив у Херсоні у січні 2013 року, і для проведення прес-конференції та "Круглого столу" організаторами  був вибраний зал Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Письменники-фантасти з кількох стран (наприклад, Атанас Славов – Болгарія, Сергій Тарасов – Білорусія, Мир Теймір Магамедов – Азербайджан) виступали з доповідями та вели розмови щодо розвитку жанру фентезі.
З метою популяризації творів відомих фантастів та з ціллю підтримки юних авторів був запропонований такий проект, як конкурс "ФантФест".
У 2017 році відбувається вже четвертий за числом конкурс. У попередніх роках роботи надсилалися з різних куточків України та з міст Новосибірськ, Вітебськ, Магнітогорськ тощо. Кожного року кількість учасників зростає. Якщо у 2014 було надіслано 45 творів, то у 2016 майже 70.
Зміст творів оприлюднюється на сайті Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки для проведення голосування на "Приз читацьких симпатій".
На початку квітня проходить святкова церемонія нагородження переможців та призерів з врученням дипломів та цінних подарунків. Вручається також Гран-прі конкурсу – статуетка "Рудий Панько" (авторська ручна робота Олександра Теплякова).
У 2016 році на фінал завітала відома писменниця Дара Корній та пообіцяла, як голова журі, бути присутньою на церемонії нагородження і у квітні 2017 р.

Всім учасникам, які не приїхали на фінал, надсилаються дипломи в електронному вигляді. 

З повагою, модератор проекту Надія Звягінцева (050-396-2005

Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *