неділю, 19 січня 2014 р.

Увага! Конкурс!

Умови І етапу міського конкурсу «Книжковий драйв»
для учнів 2-4 класів
«У книжковім дивосвіті виростають творчі діти»



І етап конкурсу – термін проведення: жовтень 2013 р. – 31 січня 2014 р «У книжковім дивосвіті виростають творчі діти» - проводиться серед учнів 2-4 класів. У конкурсі можуть брати участь усі учні відповідної вікової категорії.
Учасники конкурсу повинні  виготовити вітальну  листівку «З Днем народження», адресовану улюбленому письменнику або літературному персонажу.
 Листівка повинна містити:
-       назву улюбленої книги сучасної української або світової літератури,
-       ім’я та прізвище автора,
-       текст – поздоровлення з днем народження автору або улюбленому літературному герою.
За бажанням учасника змагання листівка може бути написана як у прозовій, так і у віршованій формі, прикрашена малюнками, аплікаціями, декоративними елементами.
На зворотному боці листівки слід розмістити рейтинговий список, до якого включити 3-5 інших дитячих книг, які конкурсант вважає цікавими і рекомендує  для прочитання своїм одноліткам (вказати автора та назву).
Розміри  листівки (від А5 до А3 формату включно) та стиль оформлення  обираються учасником  за власним бажанням.

Критерії оцінювання конкурсних робіт

Членами журі у кожному турі конкурсу братимуться до уваги:
1. Творчий підхід та оригінальність у виконанні конкурсного завдання.
2. Уміння конкурсантів яскраво,  змістовно та емоційно висловити свою думку; самостійність у виконанні поставленого завдання; добре знання змісту (тексту) обраного твору.
2. Художнє оформлення та оригінальний підхід щодо оздоблення листівки.
3. Естетичний вигляд виконаного завдання.
4. Грамотність тексту, відповідно до віку учасника.

До міського туру конкурсу виходять роботи учасників, що посіли у шкільному турі І,ІІ та ІІІ місця (три роботи від кожної школи-учасниці).
Підсумки шкільного туру оформлюються протоколом засідання журі конкурсу. До протоколу додається повний список дітей – учасників та інформація про переможців: прізвище, ім’я, дата народження, клас, контактний  телефон (батьків або шкільний).  
Під час проведення шкільного туру кожної п’ятниці о 15.00 у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей будуть проводитись консультації щодо написання та оформлення конкурсних робіт.



Напишите Ваш отзыв или комментарий!

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *